بازدید از خط تولید روغن لادن (صنایع بهشهر)

در آخرین روز رویداد صدرا ۷ واحد تهران مرکزی، جمعی از دانشجویان انجمن صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی بمنظور آشنایی با فرایند تولید روغن خوراکی و نظارت های بهداشتی آن به همراه استاد راهنما (سرکار خانم جعفری) و با حضور کارشناس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان (سرکار خانم عباس زاده)، صبح یکشنبه ۵ خرداد از خطوط تولید روغن خوراکی کارخانه روغن لادن در جنوب غرب تهران بازدید کردند. این بازدید شامل بازدید از تصفیه خانه روغن خام، از بخش تولید روغن شورتنینگ ( روغن قنادی ) و کره مارگرین و همچنین خط بسته بندی روغن جامد و ⁠خط بسته بندی روغن مایع بود. در انتها مهندس انصاری فرصتهای کارآموزی پویشی در شرکت معظم لادن را به دانشجویان ارائه کردند.