در حاشیه رویداد صدرا برگزاری بوت کمپ آشنایی دانشجویان گروه مهندسی صنایع غذایی

در حاشیه رویداد صدرا 2 با همکاری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال و مرکز توانمندسازی "بوت کمپ مهارت افزایی صنایع غذایی مبتنی بر آمادگی برای جذب در بازار کار" در روز چهارشنبه مورخ 5 اردیبهشت ماه 1403 برگزار گردید. این بوت کمپ در 3 بخش با عناوین "آنالیز شیمیایی ترکیبات غذایی و محلول سازی"، "میکروب شناسی مواد غذایی"، "آشنایی با استانداردهای مهم مواد غذایی و مراحل اخذ گواهینامه ها" توسط اساتید محترم سرکار خانم دکتر صداقتی، سرکار خانم دکتر دزاشیبی، جناب آقای دکتر شهاب لواسانی، جناب آقای دکتر کرمی و جناب آقای دکتر حیدری جهت آشنایی دانشجویان رشته مهندسی صنایع غذایی برگزار شد.