رویداد فناوری مسأله محور نان، فضایی مناسب برای مشارکت و هم افزایی در زمینه بررسی مسائل زنجیره نان و معرفی آخرین پیشرفتها و اقدامات در حوزه تولید نانهای سالم و مغذی است. این رویداد با تمرکز بر فناوری، نوآوری و سلامت، به دنبال گردآوری متخصصان، صنعتگران، پژوهشگران، دانشگاهیان و مصرفکنندگان به منظور بحث و تبادل نظر پیرامون آینده تولید و مصرف نان و حل مسائل آن است. همانطور که تقاضا برای دستیابی به غذایی سالمتر رو به افزایش است، صنعت نان نیز در حال تحول قابل توجهی است. مصرفکنندگان به دنبال نانی هستند که نه تنها خوشمزه، بلکه مغذی، بدون افزودنیهای مضر و با استفاده از روشهای پایدار تولید شده باشد. یکی از دیدگاهها در زمینه تولید نان با توجه به روندهای جمعیتی تولید نانهای مناسب برای گروههای خاص مانند سالمندان میباشد. این رویداد با هدف پرداختن به این دغدغهها و چالشها و تمرکز بر فناوریها و روشهایی که میتوانند منجر به توسعه نان سالم شوند، برنامه ریزی شده است. هدف ما الهام بخشی و به اشتراک گذاری دانش و فناوری تولید نان سالم و تبادل نظر درباره آینده تولید نان و تأثیر آن بر سلامت و پایداری امنیت غذایی کشور و جذب دانشجویان با رشته های مرتبط به این بازار میباشد.